|
|||||||
| BDSM GENEL Bondage, Discipline, Domination, Submission, Sadism ve Masochism.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#2 |
|
Guest
|
amblemler baya güzelmiş
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
valla hepsini okudum şaştım kaldım. bu bilgilerne öle bu domine etme olayı çok acayip aslanmı eğitiyosunbeyav. bir erkeği domine etmek yemeğini ayağının altından yedirmek hele hele o yurtdışı irtibatlarındaki o kadının o çocuğu domine edişi nekadar enteresan.valla ben tırstım.bubir zeka oyunu anladığım kadarıyla. bence bu kadınların erkek üstünlüğünü kaldıramaması ve bunu yıkmak için düzenlenmiş çok akıllıca bir pilan.
ve her erkekte bir kadın tarafından ezilmekten hoşlanacağı için bu pilanınız tutar.evet siz kadınlar yani dominant kadınlar dünyayı elegeçirmeye çalışıyorsunuzdimi erkek egemenliğini kaldırmakdimi pilanınız.![]() cicikis sen nasılbişisinya valla helal olsun çok geniş anlatmışsın teşekkürler Konu brikardi tarafından (10-03-2009 Saat 21:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Uzaktaki Ciğer ;)
|
Alıntı:
Ben sadece bi kaç gün boyunca sabahtan akşama kadar yazıları düzenleyip bloguma attım birilerinin işine yarar diye ![]()
İki şeyin değerini iyi bileceksin: Benimsen kıymetini, değilsen haddini! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ BDSM ve Fetişizm nedir? Terimleri, Uygulamaları hakkında bilgi için TIKLAYIN ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Uzman Üye
|
şu forumun en faydalı blog'u olmuş...müthiş ötesi bilgiler...teşekkürler cici...
![]()
|
|
|
#6 |
|
Profesyonel Üye
|
Bu tablo eksik kalmasın
Biraz karışık ancak tüm bdsm ve fetişizm başlıkları bir tabloda
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
Merhaba,
Linkler açılmıyor sanırın değlmi arkadaşlar |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Tecrübeli Üye
|
Hepsini tek tek okudum vede bunları okuduktan sonra domine olma isteğim kat kat arttı.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Üye
|
emeğinize teşekkürler, çok iyi hazırlamışsınız.
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|